نی‌ نی سایت

۱۸ غذای خوشمزه با مرغ: ایده‌هایی از نی نی سایت

مرغ یکی از محبوب‌ترین مواد اولیه در آشپزی ایرانی است. تنوع غذاهایی که می‌توان با مرغ درست کرد بی‌نظیر است و هر کسی می‌تواند غذای مورد علاقه خود را پیدا کند. در این پست، به سراغ ۱۸ غذای خوشمزه با مرغ رفته‌ایم که در نی نی سایت هم طرفداران زیادی دارند. این غذاها با توجه به نظرات و تجربیات کاربران نی نی سایت انتخاب شده‌اند و امیدواریم برای شما هم الهام‌بخش باشند.

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

در اینجا لیستی از غذاهای مرغی را برای شما آماده کرده‌ایم:

  • زرشک پلو با مرغ: کلاسیک و همیشه محبوب.
  • مرغ ترش: با طعم ملس و دلچسب شمالی.
  • مرغ شکم پر: مناسب برای مهمانی‌ها و مجالس.
  • جوجه کباب: خوشمزه و سریع، مخصوص پیک‌نیک.
  • شنیتسل مرغ: ترد و لذیذ، غذای مورد علاقه بچه‌ها.
  • کتلت مرغ: آسان و اقتصادی، برای یک شام ساده.
  • مرغ سوخاری: با طعم رستورانی در خانه.
  • مرغ ناردونی: با طعم انار، یک غذای متفاوت.
  • خورش مرغ آلو: با طعم ترش و شیرین، مقوی و خوشمزه.
  • ته چین مرغ: با عطر زعفران و برنج ایرانی.
  • مرغ مکزیکی: تند و آتشین، برای طرفداران غذاهای تند.
  • مرغ کاری: با عطر ادویه‌های هندی، تجربه‌ای جدید.
  • سالاد الویه با مرغ: یک پیش‌غذا یا غذای سبک و سریع.
  • پیراشکی مرغ: یک میان وعده خوشمزه و سیرکننده.
  • لازانیا با مرغ: یک غذای ایتالیایی با طعم ایرانی.
  • کوفته مرغ: سبک و خوشمزه، مناسب برای رژیم غذایی.
  • ساندویچ مرغ: یک گزینه عالی برای ناهار یا شام.
  • مرغ پرتقالی: با طعم شیرین و خوش عطر پرتقال.

هر کدام از این غذاها را می‌توانید با دستورهای مختلفی درست کنید. در نی نی سایت می‌توانید نظرات و تجربیات دیگران را در مورد هر غذا بخوانید و بهترین دستور را برای خودتان انتخاب کنید.




18 غذای خوشمزه با مرغ (تجربیات نی نی سایت)

18 غذای خوشمزه با مرغ (تجربیات نی نی سایت)

زرشک پلو با مرغ مجلسی

یکی از محبوب‌ترین غذاها با مرغ، زرشک پلو با مرغ مجلسیه. توی نی نی سایت خیلی‌ها برای خوشرنگ شدن مرغ، از رب انار یا کمی زعفران بیشتر استفاده می‌کنند.

نکته دیگه اینه که برای اینکه مرغ خوب پخته بشه و آبش هم خوشمزه باشه، بعضی‌ها مرغ رو قبل از سرخ کردن، توی آب پیاز و ادویه می‌خوابونن.

برای زرشک پلو هم زرشک رو با کره و شکر تفت میدن که شیرین و خوشمزه بشه.

بعضی از مامان ها میگن برای خوش عطر شدن مرغ، داخل شکمش موقع پختن یک تکه دارچین و یک قاشق آبلیمو میریزن.

برای ته دیگ زرشک پلو هم از نون لواش و سیب زمینی حلقه ای استفاده میشه.

در کل، رمز خوشمزه شدن زرشک پلو با مرغ، صبر و حوصله و بهره‌گیری از مواد اولیه باکیفیته.

یه نکته دیگه هم اینه که بعضی ها میگن اگر مرغ رو با حرارت خیلی کم بپزید، خوشمزه تر میشه.

خورشت مرغ آلو

خورشت مرغ آلو هم یکی دیگه از غذاهای خوشمزه و پرطرفداره. توی نی نی سایت خیلی‌ها برای ملس شدن خورشت، از قیسی هم استفاده می‌کنند.

بعضی‌ها هم برای اینکه خورشت غلیظ‌تر بشه، یک قاشق آرد رو توی کمی آب سرد حل می‌کنند و به خورشت اضافه می‌کنند.

برای طعم بهتر هم از زعفران دم کرده استفاده میکنند.

بعضی ها معتقدند اضافه کردن کمی رب گوجه فرنگی باعث خوشرنگ شدن خورشت میشه.

برای اینکه آلوها له نشن، اونا رو نیم ساعت آخر پخت اضافه میکنند.

میزان ترشی و شیرینی خورشت رو با اضافه کردن شکر و آبلیمو میشه تنظیم کرد.

برای خوش عطر شدن این خورشت از کمی پودر دارچین هم استفاده میشه.

مرغ سوخاری

مرغ سوخاری یه غذای فست فودی خوشمزه است که خیلی‌ها دوستش دارند. توی نی نی سایت خیلی‌ها برای اینکه مرغ سوخاری خونگی مثل بیرون بشه، از پودر سوخاری پانکو استفاده می‌کنند.

بعضی‌ها هم مرغ رو قبل از سوخاری کردن، توی تخم مرغ و آرد سوخاری می‌غلتونن.

برای طعم دار شدن مرغ هم از ادویه‌های مختلف مثل پودر سیر، پودر پیاز، فلفل و آویشن استفاده می‌کنند.

نکته مهم اینه که مرغ باید کاملاً توی روغن غوطه‌ور بشه تا خوب سرخ بشه.

بعد از سرخ شدن، مرغ رو روی دستمال کاغذی بذارید تا روغن اضافه‌اش گرفته بشه.

بهترین روش برای پخت مرغ سوخاری بهره‌گیری از سرخ کن های بدون روغن هست.

برای طعم دار کردن مرغ میتونید قبل از سوخاری کردن اون رو داخل ماست بخوابونید.

مرغ شکم پر

مرغ شکم پر یه غذای مجلسی و خوشمزه است که برای مهمونی‌ها خیلی مناسبه. توی نی نی سایت خیلی‌ها برای مواد داخل شکم مرغ، از گردو، سبزیجات معطر، زرشک و آلو استفاده می‌کنند.

بعضی‌ها هم به مواد داخل شکم مرغ، کمی رب انار اضافه می‌کنند تا ترش و ملس بشه.

برای اینکه مرغ خوشرنگ بشه، قبل از گذاشتن توی فر، روی اون رو با کره و زعفران چرب می‌کنند.

برای اینکه مرغ خشک نشه، اون رو توی فویل می‌پیچند و بعد توی فر می‌ذارند.

زمان پخت مرغ شکم پر بستگی به اندازه مرغ داره، ولی معمولاً حدود 2 تا 3 ساعت طول می‌کشه.

بعضی ها برای اینکه مرغ خوشمزه تر بشه یک شب قبل اون رو مزه دار میکنن.

اضافه کردن پیاز داغ به مواد داخل شکم مرغ عطر و طعم بهتری به غذا میده.

جوجه کباب

جوجه کباب یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانیه که هم میشه توی خونه درست کرد و هم میشه توی مسافرت‌ها کبابش کرد. توی نی نی سایت خیلی‌ها برای اینکه جوجه کباب نرم و آبدار بشه، از ماست و آبلیمو استفاده می‌کنند.

بعضی‌ها هم به جوجه کباب، پیاز و فلفل دلمه‌ای اضافه می‌کنند تا طعمش بهتر بشه.

برای اینکه جوجه کباب نسوزه، باید اون رو با حرارت ملایم کباب کرد.

موقع کباب کردن، باید جوجه کباب رو مدام برگردوند تا همه طرف اون به طور یکنواخت بپزه.

بهترین روش برای نرم شدن جوجه کباب بهره‌گیری از کیوی رنده شده است.

برای خوش طعم شدن جوجه کباب از زعفران دم کرده و روغن زیتون استفاده کنید.

برای جلوگیری از خشک شدن جوجه کباب در حین پخت آن را با کره چرب کنید.

کتلت مرغ

کتلت مرغ یه غذای ساده و سریعه که برای شام خیلی مناسبه. توی نی نی سایت خیلی‌ها برای اینکه کتلت مرغ وا نره، از سیب زمینی پخته رنده شده استفاده می‌کنند.

بعضی‌ها هم به کتلت مرغ، پیاز و جعفری خرد شده اضافه می‌کنند تا طعمش بهتر بشه.

برای اینکه کتلت‌ها خوشرنگ بشن، باید اون‌ها رو با حرارت ملایم سرخ کرد.

بعد از سرخ شدن، کتلت‌ها رو روی دستمال کاغذی بذارید تا روغن اضافه‌اش گرفته بشه.

برای چسبندگی بیشتر کتلت مرغ میتوان از آرد سوخاری استفاده کرد.

بهتر است کتلت مرغ را با حرارت کم سرخ کنید تا مغز پخت شود.

میتوان برای خوش طعم تر شدن کتلت مرغ به آن مقداری ادویه کاری اضافه کرد.

کباب تابه ای مرغ

کباب تابه ای مرغ هم یکی دیگه از غذاهای خوشمزه و آسونه که میشه خیلی سریع درستش کرد. توی نی نی سایت خیلی‌ها برای اینکه کباب تابه ای مرغ خوشمزه بشه، از گوشت چرخ کرده مرغ، پیاز رنده شده، جعفری خرد شده و ادویه‌های مختلف استفاده می‌کنند.

بعضی‌ها هم به کباب تابه ای مرغ، گوجه فرنگی رنده شده اضافه می‌کنند تا طعمش بهتر بشه.

برای اینکه کباب تابه ای مرغ نسوزه، باید اون رو با حرارت ملایم سرخ کرد.

موقع سرخ کردن، باید کباب تابه ای مرغ رو مدام برگردوند تا همه طرف اون به طور یکنواخت بپزه.

میتوان برای طعم بهتر به این کباب کمی سماق اضافه کرد.

برای جلوگیری از خشک شدن کباب تابه ای کمی روغن به آن اضافه کنید.

بهتر است کباب تابه ای را با گوجه و فلفل کبابی سرو کنید.

شنیسل مرغ

شنیسل مرغ یه غذای خوشمزه و بین المللیه که خیلی‌ها دوستش دارند. توی نی نی سایت خیلی‌ها برای اینکه شنیسل مرغ ترد بشه، از فیله مرغ استفاده می‌کنند و اون رو خیلی نازک می‌کوبند.

بعضی‌ها هم مرغ رو قبل از سوخاری کردن، توی تخم مرغ و آرد سوخاری می‌غلتونن.

برای طعم دار شدن مرغ هم از ادویه‌های مختلف مثل پودر سیر، پودر پیاز، فلفل و آویشن استفاده می‌کنند.

نکته مهم اینه که مرغ باید توی روغن داغ سرخ بشه تا سریع بپزه و ترد بشه.

بعد از سرخ شدن، شنیسل رو روی دستمال کاغذی بذارید تا روغن اضافه‌اش گرفته بشه.

میتوان از پودر پانکو برای ترد شدن شنیسل استفاده کرد.

بهتر است شنیسل را با سس مخصوص سرو کنید.

ته چین مرغ

ته چین مرغ یکی از غذاهای مجلسی و خوشمزه ایرانیه که برای مهمونی‌ها خیلی مناسبه. توی نی نی سایت خیلی‌ها برای ته چین مرغ، از برنج ایرانی، ماست چکیده، تخم مرغ، زعفران دم کرده و مرغ پخته ریش ریش شده استفاده می‌کنند.

بعضی‌ها هم به ته چین مرغ، زرشک و خلال پسته اضافه می‌کنند تا طعمش بهتر بشه.

برای اینکه ته چین خوشرنگ بشه، باید اون رو توی فر یا روی گاز با حرارت ملایم پخت.

برای اینکه ته دیگ ته چین ترد بشه، باید ظرف رو قبل از ریختن مواد چرب کرد.

میتوان برای عطر بهتر به ته چین گلاب اضافه کرد.

بهتر است برای ته چین از برنج نیم دانه استفاده شود.

برای پخت یکنواخت ته چین آن را به مدت طولانی با حرارت کم بپزید.

خوراک مرغ و سبزیجات

خوراک مرغ و سبزیجات یه غذای سالم و خوشمزه است که برای کسایی که رژیم دارند خیلی مناسبه. توی نی نی سایت خیلی‌ها برای خوراک مرغ و سبزیجات، از سینه مرغ، هویج، سیب زمینی، نخود فرنگی، ذرت و قارچ استفاده می‌کنند.

بعضی‌ها هم به خوراک مرغ و سبزیجات، سس گوجه فرنگی اضافه می‌کنند تا طعمش بهتر بشه.

برای اینکه خوراک مرغ و سبزیجات خوشمزه بشه، باید اون رو با ادویه‌های مختلف مثل نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن طعم دار کرد.

میتوان برای طعم بهتر به این خوراک آبلیمو اضافه کرد.

بهتر است برای پخت این خوراک از بخارپز استفاده شود.

سالاد الویه با مرغ

سالاد الویه یه سالاد خوشمزه و پرطرفداره که توی مهمونی‌ها و دورهمی‌ها خیلی استفاده میشه. توی نی نی سایت خیلی‌ها برای سالاد الویه، از سیب زمینی پخته، تخم مرغ پخته، خیارشور، هویج پخته، نخود فرنگی و سس مایونز استفاده می‌کنند.

بعضی‌ها هم به سالاد الویه، مرغ پخته ریش ریش شده اضافه می‌کنند تا خوشمزه‌تر بشه.

برای اینکه سالاد الویه خوشمزه بشه، باید مواد رو خوب خرد کرد و با سس مایونز مخلوط کرد.

برای طعم بهتر میتوان از آبلیمو و فلفل سیاه نیز استفاده کرد.

بهتر است سالاد الویه را قبل از سرو به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید.

برای تزیین سالاد الویه میتوان از خیارشور و هویج استفاده کرد.

اضافه کردن ژامبون به سالاد الویه طعم آن را لذیذتر میکند.

ساندویچ مرغ

ساندویچ مرغ یه غذای ساده و سریعه که برای ناهار یا شام خیلی مناسبه. توی نی نی سایت خیلی‌ها برای ساندویچ مرغ، از سینه مرغ پخته ریش ریش شده، سس مایونز، خیارشور، گوجه فرنگی و کاهو استفاده می‌کنند.

بعضی‌ها هم به ساندویچ مرغ، پنیر پیتزا اضافه می‌کنند تا خوشمزه‌تر بشه.

برای اینکه ساندویچ مرغ خوشمزه بشه، باید مواد رو خوب با هم مخلوط کرد و توی نون ساندویچی ریخت.

برای طعم بهتر میتوان از آویشن و فلفل سیاه استفاده کرد.

بهتر است از نان باگت تازه برای تهیه ساندویچ استفاده شود.

برای تنوع بیشتر میتوان از سبزیجات دیگری مانند فلفل دلمه ای نیز استفاده کرد.

میتوان برای لذیذتر شدن ساندویچ، نان را کمی تست کرد.

پاستا با مرغ

پاستا با مرغ یه غذای خوشمزه و پرطرفداره که میشه به روش‌های مختلف درستش کرد. توی نی نی سایت خیلی‌ها برای پاستا با مرغ، از پاستا، سینه مرغ پخته ریش ریش شده، قارچ، فلفل دلمه‌ای، سس گوجه فرنگی و پنیر پیتزا استفاده می‌کنند.

بعضی‌ها هم به پاستا با مرغ، خامه اضافه می‌کنند تا خامه‌ای‌تر بشه.

برای اینکه پاستا با مرغ خوشمزه بشه، باید مواد رو خوب با هم مخلوط کرد و توی فر گذاشت تا پنیر آب بشه.

برای طعم بهتر میتوان از آویشن و پودر سیر استفاده کرد.

بهتر است پاستا را قبل از اضافه کردن به سس، آبکش کنید.

مرغ ترش

مرغ ترش یه غذای محلی خوشمزه است که بیشتر توی شمال کشور درست میشه. توی نی نی سایت خیلی‌ها برای مرغ ترش، از مرغ، گردو آسیاب شده، سبزیجات معطر، رب انار و آب نارنج استفاده می‌کنند.

بعضی‌ها هم به مرغ ترش، آلوچه ترش اضافه می‌کنند تا ترش‌تر بشه.

برای اینکه مرغ ترش خوشمزه بشه، باید اون رو با حرارت ملایم برای مدت طولانی پخت.

برای طعم بهتر میتوان از سیر و پیاز داغ نیز استفاده کرد.

بهتر است از سبزیجات معطر محلی برای تهیه مرغ ترش استفاده شود.

برای غلیظ شدن سس مرغ ترش میتوان از کمی آرد برنج استفاده کرد.

مرغ ترش بهتر است با برنج کته سرو شود.

خورش فسنجان با مرغ

فسنجان با مرغ یک خورش اصیل ایرانی است که طعمی لذیذ دارد. در نی نی سایت خانم ها برای داشتن فسنجانی خوش رنگ و روغن از گردوی مرغوب و رب انار ملس استفاده می کنند.

بعضی ها برای لعاب دار شدن فسنجان در انتهای پخت چند تکه یخ به آن اضافه می کنند.

برای داشتن خورشی خوش طعم بهتر است مرغ را جداگانه بپزید و در اواخر پخت به خورش اضافه کنید.

اضافه کردن کمی شکر طعم خورش را متعادل می کند.

برای اینکه گردو روغن خود را بهتر پس دهد، آن را قبل از آسیاب کردن کمی تفت دهید.

می‌توانید از ترکیب مرغ و گوشت چرخ کرده نیز در این خورش استفاده کنید.

خورش فسنجان را با برنج سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید.

دلمه برگ مو با مرغ

دلمه برگ مو با مرغ ترکیبی بی نظیر از طعم ها را به شما ارائه می دهد. در نی نی سایت برای تهیه این دلمه از ترکیب گوشت چرخ کرده و مرغ چرخ کرده استفاده می شود.

اضافه کردن سبزیجات معطر مانند نعناع و جعفری عطر و طعم دلمه را دو چندان می کند.

برگ های مو را قبل از پیچیدن دلمه کمی در آب جوش قرار دهید تا نرم شوند.

می‌توانید برای طعم ملس از شکر و برای طعم ترش از آبلیمو در سس دلمه استفاده کنید.

دلمه ها را به آرامی در قابلمه بچینید تا باز نشوند.

برای پخت یکنواخت دلمه ها یک بشقاب روی آنها قرار دهید.

بهترین چاشنی برای دلمه، ماست است.

کوکو سبزی با مرغ

کوکو سبزی با مرغ یک غذای ساده و خوشمزه است که می‌توانید در کمترین زمان ممکن آن را تهیه کنید. در نی نی سایت برای تهیه این کوکو از ترکیب سبزی کوکو و مرغ پخته ریش ریش شده استفاده می شود.

اضافه کردن زرشک و گردو طعم کوکو را لذیذتر می کند.

برای پف کردن کوکو از بیکینگ پودر استفاده کنید.

کوکو را در روغن کم و با حرارت ملایم سرخ کنید تا نسوزد.

می‌توانید برای طعم بهتر از سیر رنده شده در کوکو استفاده کنید.

کوکو سبزی را با نان و ماست سرو کنید.

برای جلوگیری از چسبیدن کوکو به تابه از تابه نچسب استفاده کنید.

اسنک مرغ

اسنک مرغ یک میان وعده خوشمزه و مقوی برای کودکان و بزرگسالان است. در نی نی سایت برای تهیه این اسنک از نان تست، مرغ پخته ریش ریش شده، پنیر پیتزا و سس مایونز استفاده می شود.

می‌توانید برای طعم بهتر از قارچ و فلفل دلمه ای نیز در اسنک استفاده کنید.

نان های تست را کمی کره بمالید تا خوشمزه تر شوند.

اسنک ها را در ساندویچ ساز یا فر گرم کنید تا پنیر آب شود.

می‌توانید برای تنوع بیشتر از نان های مختلف برای تهیه اسنک استفاده کنید.

اسنک مرغ را با سس کچاپ سرو کنید.

برای جلوگیری از سوختن نان ها، اسنک ها را با حرارت ملایم گرم کنید.


نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا