نی‌ نی سایت

18 نکته الزامی آشپزی از دل نی نی سایت!




18 نکته طلایی آشپزی از دل نی نی سایت!

اگر شما هم مثل من عاشق آشپزی و کشف فوت و فن های جدید هستید، این پست برای شماست! این بار به سراغ تجربیات خانم های هنرمند نی نی سایت رفتم و 18 نکته کاربردی و امتحان شده را برایتان جمع آوری کردم. با من همراه باشید تا آشپزی رو به سطح جدیدی ببرید!

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • برای خوشمزه تر شدن مرغ، قبل از پخت، چند ساعت توی مخلوط آبلیمو، زعفران و پیاز رنده شده بخوابونید.
  • برای اینکه کتلت وا نره، حتماً سیب زمینی و پیاز رو خوب آبگیری کنید.
  • به جای آب، از شیر برای تهیه فرنی استفاده کنید تا بافت نرم تر و طعم بهتری داشته باشه.
  • برای اینکه کیک پفکی داشته باشید، تخم مرغ ها رو خوب هم بزنید تا کاملا سفید و کشدار بشه.
  • برای جلوگیری از سوختن ته دیگ، از شعله پخش کن استفاده کنید.
  • برای طعم بهتر قیمه، لپه ها رو از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید.
  • برای اینکه سیر له نشه و طعمش توی غذا پخش بشه، اون رو رنده کنید.
  • برای داشتن برنج دون دون، برنج رو قبل از پختن خوب بشورید و بذارید چند ساعت خیس بخوره.
  • برای از بین بردن بوی زهم گوشت، قبل از پختن اون رو با آب سرد و سرکه بشورید.
  • برای اینکه خورش قورمه سبزی خوشرنگ بشه، سبزی رو خوب سرخ کنید.
  • برای اینکه کوکو سبزی وا نره، حتماً مقدار آرد رو اندازه نگه دارید.
  • برای اینکه شله زرد خوش طعم بشه، از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید.
  • برای اینکه سس ماکارونی خوشمزه تر بشه، کمی پودر آویشن بهش اضافه کنید.
  • برای اینکه آبگوشت لعاب دار بشه، از قلم گوسفندی استفاده کنید.
  • برای اینکه ته چین خوشرنگ بشه، از زعفران دم کرده و زرده تخم مرغ استفاده کنید.
  • برای اینکه پیاز داغ ترد و خوشرنگ داشته باشید، پیازها رو نازک خرد کنید و با حرارت ملایم سرخ کنید.

این فقط یک شروع بود! دنیای آشپزی پر از نکته و ترفندهای ریز و درشته که میتونه طعم غذاها رو زیر و رو کنه.

حتما شما هم تجربیات خودتون رو با من و بقیه به اشتراک بگذارید!





18 تجربه آشپزی از نی نی سایت: نکاتی که زندگی‌تان را آسان‌تر می‌کند!

18 تجربه آشپزی از نی نی سایت: نکاتی که زندگی‌تان را آسان‌تر می‌کند!

1. فریز کردن سبزیجات، نجات‌دهنده روزهای پرمشغله

خیلی از مامان‌ها در نی نی سایت تاکید داشتن که سبزیجات خرد شده و آماده مثل شوید، جعفری، گشنیز و پیازچه رو فریز کنید. اینطوری توی روزهای شلوغ خیلی سریع می‌تونید غذا درست کنید.

یه نکته مهم اینه که قبل از فریز کردن، سبزیجات رو خوب بشورید و خشک کنید تا یخ‌زدگی کمتری داشته باشند.

یه روش دیگه هم اینه که سبزیجات رو کمی تفت بدید و بعد فریز کنید تا طعم و رنگشون بهتر حفظ بشه.

من خودم همیشه مقداری سبزی پلویی و آش رو از قبل آماده و فریز دارم. خیلی کمکم می‌کنه.

حتی میتونید پیاز داغ رو هم به همین صورت فریز کنید.

فقط یادتون باشه قبل از استفاده بذارید کمی یخش باز بشه بعد توی غذا بریزید.

بعضی ها هم سبزیجات رو بلانچ (جوشاندن خیلی کوتاه) میکنند بعد فریز میکنند.

2. بهره‌گیری از زودپز، راه حل سریع برای غذاهای دیرپز

زودپز یکی از بهترین دوست‌های یک خانم خونه‌دار پرمشغله است! مخصوصا برای غذاهایی مثل قیمه، قورمه سبزی و آش که زمان زیادی برای پخت نیاز دارن.

کاربرهای نی نی سایت پیشنهاد می‌دن که گوشت و حبوبات رو از قبل خیس کنید تا زودتر بپزن.

مراقب مقدار آب داخل زودپز باشید. آب زیاد باعث میشه غذا بی‌مزه بشه.

یادتون باشه بعد از پخت، اجازه بدید فشار داخل زودپز به طور کامل تخلیه بشه، بعد درش رو باز کنید.

بعضی ها میگن اگر مقدار کمی سرکه یا آبلیمو به حبوبات در حال پخت اضافه کنید، زودتر میپزند.

من خودم لوبیا رو همیشه از شب قبل خیس میکنم و چند بار آبش رو عوض میکنم.

قبل از ریختن ادویه ها داخل زودپز، کمی اونها رو تفت بدید تا عطرشون آزاد بشه.

3. ادویه ها، راز خوشمزگی غذا

ادویه ها نقش خیلی مهمی توی طعم و عطر غذا دارن. کاربرهای نی نی سایت معتقدند که بهره‌گیری از ادویه‌های تازه و باکیفیت، تفاوت زیادی ایجاد می‌کنه.

سعی کنید ادویه‌ها رو به اندازه استفاده کنید. زیاده‌روی در مصرف ادویه، طعم اصلی غذا رو از بین می‌بره.

ادویه هایی مثل زردچوبه، فلفل سیاه، زیره، دارچین و زنجبیل از ادویه‌های پرکاربرد در آشپزی ایرانی هستند.

برای خوش‌طعم کردن مرغ، می‌تونید از زعفران، پودر سیر و پودر پیاز استفاده کنید.

من همیشه ادویه ها رو توی جای خنک و تاریک نگهداری میکنم تا عطرشون رو حفظ کنن.

بهتره ادویه ها رو درسته بخرید و خودتون آسیاب کنید تا عطر و طعمشون بیشتر باشه.

میتونید با ترکیب کردن ادویه های مختلف، مخلوط های ادویه خاص خودتون رو بسازید.

4. طعم دار کردن گوشت، قبل از پخت

کاربرهای نی نی سایت پیشنهاد می‌دن که گوشت رو قبل از پخت، با پیاز، سیر، ادویه و آبلیمو مزه‌دار کنید. این کار باعث میشه گوشت طعم بهتری داشته باشه و نرم‌تر بشه.

برای طعم دار کردن مرغ، می‌تونید از ماست، زعفران و ادویه‌های مخصوص مرغ استفاده کنید.

بهترین زمان برای مزه‌دار کردن گوشت، حداقل 30 دقیقه قبل از پخت هست. اما اگه زمان بیشتری داشته باشید، نتیجه بهتری می‌گیرید.

من خودم همیشه شب قبل گوشت رو مزه دار میکنم و میذارم توی یخچال.

بعضی ها از کیوی برای نرم کردن گوشت استفاده میکنند. فقط باید مراقب باشید که زیاد نذارید بمونه چون گوشت له میشه.

میتونید از سس سویا هم برای طعم دار کردن گوشت استفاده کنید.

یادتون باشه قبل از سرخ کردن گوشت، اون رو خشک کنید تا بهتر سرخ بشه.

5. بهره‌گیری از روغن مناسب، برای پخت و پز

انتخاب روغن مناسب برای پخت و پز، خیلی مهمه. کاربرهای نی نی سایت پیشنهاد می‌دن که برای سرخ کردن، از روغن‌های با نقطه دود بالا مثل روغن آفتابگردان یا روغن کنجد استفاده کنید.

برای پخت و پز معمولی، می‌تونید از روغن زیتون یا روغن کانولا استفاده کنید.

سعی کنید از روغن‌های جامد و روغن‌های ترانس‌دار، کمتر استفاده کنید.

من خودم برای پخت برنج، از روغن زیتون استفاده می‌کنم.

روغن رو توی جای خنک و تاریک نگهداری کنید.

از روغن استفاده شده، دوباره استفاده نکنید.

مقدار روغن مصرفی رو کنترل کنید.

6. تفت دادن پیاز، کلید خوشمزگی غذا

تفت دادن پیاز به اندازه کافی، یکی از مهم‌ترین مراحل پخت غذاهای ایرانیه. کاربرهای نی نی سایت معتقدند که پیاز باید خوب سرخ بشه تا رنگش طلایی بشه و عطرش بلند بشه.

برای جلوگیری از سوختن پیاز، می‌تونید کمی نمک بهش اضافه کنید.

می‌تونید از حرارت ملایم استفاده کنید و مرتب پیاز رو هم بزنید.

من خودم معمولا اول پیاز رو با حرارت ملایم تفت میدم تا نرم بشه، بعد حرارت رو کمی بیشتر می‌کنم تا طلایی بشه.

بعضی ها کمی شکر به پیاز اضافه میکنند تا زودتر کاراملیزه بشه.

میتونید پیاز داغ رو به صورت عمده درست کنید و فریز کنید.

اضافه کردن کمی زردچوبه به پیاز داغ، رنگ و عطر بهتری بهش میده.

7. راز و رمز برنج مجلسی

برنج یکی از غذاهای اصلی سفره ایرانیه. کاربرهای نی نی سایت پیشنهادهای زیادی برای پخت برنج مجلسی دارن.

بهره‌گیری از برنج باکیفیت، یکی از مهم‌ترین عوامل در پخت برنج خوبه.

برنج رو قبل از پخت، خوب بشورید و چند ساعت خیس کنید.

برای خوش‌عطر شدن برنج، می‌تونید از زعفران، گلاب و هل استفاده کنید.

من خودم همیشه برنج رو با آب نمک خیس می‌کنم.

برای جلوگیری از خمیر شدن برنج، آبکش کردن اون خیلی مهمه.

میتونید ته دیگ رو با سیب زمینی، نان یا کاهو درست کنید.

8. نکات طلایی برای پخت خورشت

خورشت یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانیه. کاربرهای نی نی سایت پیشنهادهای خوبی برای پخت خورشت خوشمزه دارن.

بهره‌گیری از گوشت یا مرغ باکیفیت، تاثیر زیادی در طعم خورشت داره.

پیاز و ادویه‌ها رو خوب تفت بدید تا عطرشون بلند بشه.

از رب گوجه فرنگی باکیفیت استفاده کنید.

من خودم همیشه رب رو با کمی روغن تفت میدم تا خوشرنگ بشه.

برای ترش کردن خورشت، می‌تونید از آبلیمو، آبغوره یا تمر هندی استفاده کنید.

اضافه کردن کمی زعفران، عطر و طعم بهتری به خورشت میده.

9. فوت و فن کوکو و کتلت

کوکو و کتلت از غذاهای ساده و سریعی هستند که طرفداران زیادی دارند. کاربرهای نی نی سایت نکات زیر را برای پخت کوکو و کتلت خوشمزه توصیه می‌کنند:

از مواد اولیه تازه و با کیفیت استفاده کنید.

سیب زمینی‌ها را قبل از رنده کردن، آب پز کنید.

برای انسجام بیشتر، از تخم مرغ به اندازه کافی استفاده کنید.

من خودم کمی آرد نخودچی به مایه کتلت اضافه می‌کنم تا منسجم‌تر بشه.

برای جلوگیری از چسبیدن کوکو و کتلت به تابه، از تابه نچسب استفاده کنید.

با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغزپخت شوند.

میتونید از سبزیجات معطر مثل شوید و جعفری در کوکو و کتلت استفاده کنید.

10. سوپ های خوشمزه و مقوی

سوپ یک غذای مقوی و مناسب برای روزهای سرد سال است. کاربران نی نی سایت پیشنهاد می‌کنند:

من خودم کمی آبلیمو یا سرکه به سوپ اضافه می‌کنم تا طعم بهتری داشته باشه.

برای غلیظ تر شدن سوپ، می‌توانید کمی آرد یا نشاسته ذرت اضافه کنید.

قبل از سرو، سوپ را با جعفری خرد شده تزیین کنید.

میتونید از جو پرک هم برای تهیه سوپ استفاده کنید.

سوپ رو با نون سرو کنید.

11. سالادهای متنوع و خوش طعم

سالاد یک پیش غذای سالم و خوشمزه است. کاربران نی نی سایت پیشنهاد می‌دهند:

از سبزیجات تازه و متنوع در سالاد استفاده کنید.

برای تهیه سس سالاد، از روغن زیتون، آبلیمو، سرکه، نمک و فلفل استفاده کنید.

من خودم کمی عسل یا شکر به سس سالاد اضافه می‌کنم تا طعم متعادل‌تری داشته باشه.

میتونید از میوه‌های خشک، آجیل و دانه‌ها هم در سالاد استفاده کنید.

سالاد رو قبل از سرو، در یخچال خنک کنید.

12. نکات مهم در پخت کیک و شیرینی

پخت کیک و شیرینی، هنر شیرینی پزی است. کاربران نی نی سایت نکات زیر را برای پخت کیک و شیرینی خوشمزه توصیه می‌کنند:

از مواد اولیه تازه و باکیفیت استفاده کنید.

مواد خشک و مواد تر را به طور جداگانه با هم مخلوط کنید.

فر را از قبل گرم کنید.

من خودم همیشه از یک پیمانه برای اندازه گیری مواد استفاده می‌کنم.

بعد از پخت، اجازه دهید کیک و شیرینی کاملا خنک شوند، سپس سرو کنید.

میتونید کیک و شیرینی رو با خامه، شکلات و میوه تزیین کنید.

دقت در اندازه گیری مواد، رمز موفقیت در شیرینی پزی است.

13. نگهداری صحیح از مواد غذایی

نگهداری صحیح از مواد غذایی، هم به سلامت ما کمک می‌کند و هم از فاسد شدن مواد جلوگیری می‌کند. کاربران نی نی سایت پیشنهاد می‌کنند:

مواد غذایی فاسد شدنی را در یخچال نگهداری کنید.

مواد غذایی خشک را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

از ظروف درب دار برای نگهداری مواد غذایی استفاده کنید.

من خودم همیشه تاریخ انقضای مواد غذایی را چک می‌کنم.

برای فریز کردن مواد غذایی، از کیسه‌های فریزری یا ظروف مخصوص فریز استفاده کنید.

مواد غذایی پخته شده را حداکثر تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.

از نگهداری مواد غذایی در دمای اتاق به مدت طولانی خودداری کنید.

14. مدیریت زمان در آشپزی

مدیریت زمان در آشپزی، به ما کمک می‌کند تا سریع‌تر و کارآمدتر غذا بپزیم. کاربران نی نی سایت پیشنهاد می‌کنند:

قبل از شروع آشپزی، مواد لازم را آماده کنید.

از وسایل آشپزی مناسب استفاده کنید.

به طور همزمان چند کار را انجام دهید.

من خودم همیشه قبل از شروع آشپزی، برنامه ریزی می‌کنم.

از تکنیک‌های سریع پخت و پز استفاده کنید.

از افراد خانواده کمک بگیرید.

آشپزی رو به یک فعالیت لذت بخش تبدیل کنید.

15. بهره‌گیری از باقی مانده غذاها

بهره‌گیری از باقی مانده غذاها، هم از هدر رفتن غذا جلوگیری می‌کند و هم به صرفه جویی در هزینه‌ها کمک می‌کند. کاربران نی نی سایت پیشنهاد می‌کنند:

از باقی مانده برنج، می‌توانید برای تهیه کوکو سبزی یا دمپخت استفاده کنید.

از باقی مانده مرغ، می‌توانید برای تهیه سالاد الویه یا ساندویچ مرغ استفاده کنید.

از باقی مانده خورشت، می‌توانید برای تهیه ته چین استفاده کنید.

من خودم همیشه سعی می‌کنم از باقی مانده غذاها، یک غذای جدید درست کنم.

میتونید باقی مانده غذاها رو فریز کنید.

از باقی مانده سبزیجات، می‌تونید برای تهیه سوپ یا آش استفاده کنید.

خلاقیت در بهره‌گیری از باقی مانده غذاها، کلید اصلی است.

16. تمیز نگه داشتن آشپزخانه

تمیز نگه داشتن آشپزخانه، هم به بهداشت غذا کمک می‌کند و هم آشپزی را لذت بخش‌تر می‌کند. کاربران نی نی سایت پیشنهاد می‌کنند:

بعد از هر بار آشپزی، آشپزخانه را تمیز کنید.

ظرف‌ها را بلافاصله بعد از غذا خوردن بشویید.

کابینت‌ها و کشوها را مرتب نگه دارید.

من خودم همیشه سعی می‌کنم آشپزخانه را تمیز و مرتب نگه دارم.

کف آشپزخانه را به طور مرتب تمیز کنید.

از مواد شوینده مناسب برای تمیز کردن آشپزخانه استفاده کنید.

آشپزخانه تمیز، انگیزه بیشتری برای آشپزی میده.

17. آشپزی با عشق

آشپزی با عشق، باعث میشه غذا خوشمزه تر بشه. کاربران نی نی سایت معتقدند که:

آشپزی را با علاقه و لذت انجام دهید.

به مواد اولیه و غذا احترام بگذارید.

به فکر سلامتی خانواده خود باشید.

من خودم همیشه با عشق و علاقه آشپزی می‌کنم.

هنگام آشپزی، به موسیقی گوش دهید.

از آشپزی کردن لذت ببرید.

عشق، چاشنی اصلی هر غذاست.

18. امتحان کردن دستور پخت های جدید

امتحان کردن دستور پخت های جدید، باعث میشه آشپزی شما متنوع تر و جذاب تر بشه. کاربران نی نی سایت پیشنهاد می‌کنند:

از کتاب های آشپزی و سایت های اینترنتی، دستور پخت های جدید را پیدا کنید.

دستور پخت ها را با دقت مطالعه کنید.

مواد اولیه مورد نیاز را تهیه کنید.

من خودم همیشه سعی می‌کنم دستور پخت های جدید را امتحان کنم.

از امتحان کردن غذاهای جدید نترسید.

با امتحان کردن دستور پخت های جدید، مهارت های آشپزی خود را افزایش دهید.

تنوع در آشپزی، باعث میشه از غذا خوردن لذت بیشتری ببرید.


نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا