عکس غذاهای خوشمزه و خلاصه تجربیات نی نی سایت: 27 ایده برای آشپزی
این روزها عکس غذاهای خوشمزه، بخش جدایی ناپذیر شبکههای اجتماعی و مخصوصا، گروههای آشپزی در نی نی سایت شدهاند. از خورشت قورمه سبزی اصیل گرفته تا پاستاهای ایتالیایی وسوسهانگیز، همه و همه در این فضا به اشتراک گذاشته میشوند. اما پشت این عکسهای زیبا، چه تجربیاتی نهفته است؟ در این پست، 27 مورد از مهمترین نکات و تجربیاتی که کاربران نی نی سایت در مورد عکاسی و آمادهسازی غذا به اشتراک گذاشتهاند را جمعآوری کردهایم:

این نکات، خلاصه ای از سالها تجربه و آزمون و خطای کاربران نی نی سایت در آشپزی و عکاسی است. امیدواریم که این تجربیات، برای شما نیز مفید واقع شود و بتوانید غذاهای خوشمزهتری بپزید و عکسهای زیباتری از آنها بگیرید.
- راز خوشمزگی قورمه سبزی، تفت دادن حسابی سبزی و گوشت است.
- برای داشتن قیمه مجلسی، از لپه مرغوب و گوشت گوسفندی استفاده کنید.
- زعفران، جادوگر طعم و رنگ در غذاهای ایرانی است.
- برای جلوگیری از شفته شدن برنج، قبل از پخت آن را خیس کنید.
- اگر برنجتان شور شد، یک تکه سیب زمینی پوست کنده داخل قابلمه بیندازید.
- برای پخت یک ته دیگ طلایی و ترد، از روغن فراوان و حرارت ملایم استفاده کنید.
- برای پخت مرغ زعفرانی خوشمزه، آن را با پیاز و ادویه مزهدار کنید.
- راز پخت یک آش رشته خوشمزه، بهرهگیری از سبزی تازه و کشک باکیفیت است.
- برای تهیه یک سوپ خوشمزه، از سبزیجات متنوع و آب مرغ استفاده کنید.
- برای پخت یک کیک اسفنجی پفکی، تخم مرغ ها را به خوبی بزنید.
- برای تزئین کیک، از خامه قنادی با کیفیت استفاده کنید.
- برای تهیه یک دسر خوشمزه، از میوه های فصل استفاده کنید.
- برای تهیه یک سالاد خوشمزه، از سبزیجات تازه و سس مناسب استفاده کنید.
- نورپردازی مناسب، نقش مهمی در زیبایی عکس غذا دارد.
- از زوایای مختلف از غذا عکس بگیرید.
- از ظروف زیبا و مناسب برای سرو غذا استفاده کنید.
- از چیدمان زیبا و چشم نواز برای غذا استفاده کنید.
- برای داشتن عکس های بهتر، از ویرایشگر عکس استفاده کنید.
- بهترین زمان برای عکاسی از غذا، زمانی است که غذا تازه پخته شده است.
- از نور طبیعی برای عکاسی از غذا استفاده کنید.
- برای تهیه یک پیتزای خانگی خوشمزه، از خمیر پیتزای با کیفیت استفاده کنید.
- برای تهیه یک ساندویچ خوشمزه، از مواد اولیه تازه استفاده کنید.
- برای تهیه یک آبمیوه طبیعی و خوشمزه، از میوه های تازه استفاده کنید.
- برای تهیه یک اسموتی مقوی و خوشمزه، از میوه ها، سبزیجات و مغزها استفاده کنید.
- برای داشتن یک پخت یکدست در فر، از قبل فر را گرم کنید.
- بهرهگیری از ادویه های تازه، طعم غذا را به طور چشمگیری بهبود می بخشد.
- اگر گوشت سفت است، قبل از پخت، آن را با آبلیمو و پیاز مزه دار کنید.
به زودی تجربیات بیشتری از نی نی سایت در این باره منتشر خواهیم کرد.
منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستیم.
جشنواره عکس غذا: 27 تجربه نی نی سایتیها
1. لازانیا با سس بشامل خانگی
نی نی سایت: “لازانیا رو با سس بشامل خونگی درست کردم. خیلی خوشمزه شد، همه عاشقش شدن. “
یه نکته مهم: حتماً ورقه های لازانیا رو قبلش یه کم بجوشونید تا نرم بشن.
اضافه کردن یه کم جوز هندی به سس بشامل طعمش رو عالی میکنه.
من از پنیر پیتزای موزارلا استفاده کردم، خیلی خوب کش اومد.
یادتون باشه فر رو از قبل گرم کنید.
برای تزیین از جعفری تازه خرد شده استفاده کنید.
بهتره مواد میانی لازانیا خیلی آبکی نباشه.
2. قرمه سبزی جا افتاده با راز مادرشوهر
نی نی سایت: “قرمه سبزی با دستور مادرشوهرم پختم، عالی شد! راز خوشمزگیش تو تفت دادن سبزیه. “
سبزی قرمه رو خوب سرخ کنید، ولی نسوزونیدش.
من از گوشت گوسفندی استفاده کردم، خیلی لذیذ شد.
لیمو عمانی ها رو سوراخ کنید تا تلخیش گرفته بشه.
لوبیا چیتی رو از شب قبل خیس کنید.
شعله گاز رو کم کنید تا قرمه سبزی خوب جا بیفته.
موقع سرو یه کوچولو روغن بندازید روش.
با پلو زعفرونی خیلی میچسبه.
3. ته چین مرغ مجلسی
نی نی سایت: “ته چین مرغ درست کردم، انقدر خوشگل شده بود حیفم اومد بخورمش!”
مرغ رو با پیاز و ادویه بپزید و ریش ریش کنید.
زرده تخم مرغ رو با ماست و زعفران خوب مخلوط کنید.
برنج رو آبکش کنید و با مواد ته چین مخلوط کنید.
کف قابلمه رو چرب کنید و ته چین رو توش بریزید.
روش رو با زرشک و خلال پسته تزیین کنید.
با حرارت ملایم بپزید تا ته دیگش طلایی بشه.
من یه کم گلاب هم به مواد ته چین اضافه کردم.
4. پیتزا خونگی با خمیر جادویی
نی نی سایت: “پیتزا خونگی با خمیر جادویی درست کردم، از پیتزاهای بیرون هم خوشمزه تر شد!”
خمیر جادویی رو میتونید از قبل درست کنید و فریز کنید.
برای سس پیتزا از گوجه فرنگی تازه استفاده کنید.
مواد پیتزا رو به دلخواه انتخاب کنید.
پنیر پیتزا رو زیاد بریزید تا پیتزاتون حسابی کشدار بشه.
فر رو از قبل گرم کنید.
روی پیتزا رو با فلفل دلمه ای و قارچ تزیین کنید.
قبل از پخت یه کم روغن زیتون روی خمیر بمالید.
5. کیک شکلاتی خیس با سس گاناش
نی نی سایت: “کیک شکلاتی خیس با سس گاناش پختم، انقدر نرم بود که تو دهن آب میشد!”
برای کیک شکلاتی از پودر کاکائو مرغوب استفاده کنید.
تخم مرغ ها رو خوب بزنید تا پف کنه.
برای سس گاناش از شکلات تخته ای تلخ استفاده کنید.
کیک رو بعد از پخت با سس گاناش خیس کنید.
روش رو با پودر کاکائو و توت فرنگی تزیین کنید.
قبل از سرو بذارید کیک خنک بشه.
من یه کم قهوه هم به مواد کیک اضافه کردم.
6. سوپ جو خوشمزه برای سرماخوردگی
نی نی سایت: “سوپ جو پختم برای سرماخوردگی همسرم، خیلی حالش رو خوب کرد. “
جو پرک رو از قبل خیس کنید.
مرغ رو با پیاز و ادویه بپزید و ریش ریش کنید.
سبزیجات سوپ رو ریز خرد کنید.
آب مرغ رو به جو و سبزیجات اضافه کنید و بذارید بپزه.
در آخر مرغ ریش ریش شده رو اضافه کنید.
قبل از سرو یه کم آبلیمو بهش بزنید.
من یه کم شیر هم به سوپ اضافه کردم.
7. دلمه برگ مو با طعم ملس
نی نی سایت: “دلمه برگ مو درست کردم، طعم ملسش عالی شده بود. “
برگ موها رو بشورید و توی آب جوش کمی نرم کنید.
برنج، لپه و گوشت چرخ کرده رو با سبزی دلمه مخلوط کنید.
مواد رو داخل برگ موها بپیچید.
دلمه ها رو توی قابلمه بچینید و روشون آب و شکر و سرکه بریزید.
بذارید با حرارت کم بپزه.
میتونید به جای شکر و سرکه از شیره انگور استفاده کنید.
من یه کم آلبالو خشکه هم به مواد دلمه اضافه کردم.
8. کباب کوبیده اصیل ایرانی
نی نی سایت: “کباب کوبیده درست کردم، دقیقا مثل کباب های بیرون شد!”
گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و ادویه ها خوب ورز بدید.
بذارید گوشت چند ساعت تو یخچال بمونه.
گوشت رو به سیخ بکشید.
روی منقل یا تو فر کباب کنید.
موقع کباب کردن به سیخ ها روغن بمالید.
با نون و سبزی خوردن سرو کنید.
من یه کم دنبه چرخ کرده هم به گوشت اضافه کردم.
9. میرزا قاسمی خوشمزه و دودی
نی نی سایت: “میرزا قاسمی درست کردم، انقدر دودی شده بود که همه عاشقش شدن. “
بادمجون ها رو روی آتیش یا توی فر کبابی کنید.
پوست بادمجون ها رو بگیرید و ساطوری کنید.
گوجه فرنگی ها رو رنده کنید.
سیر رو تفت بدید و بادمجون و گوجه رو بهش اضافه کنید.
تخم مرغ ها رو بهش اضافه کنید و هم بزنید.
با نون سرو کنید.
من یه کم رب گوجه فرنگی هم به میرزا قاسمی اضافه کردم.
10. عدس پلو با گوشت قلقلی
نی نی سایت: “عدس پلو با گوشت قلقلی درست کردم، خیلی مقوی و خوشمزه بود. “
عدس رو از قبل خیس کنید.
گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و ادویه ها قلقلی کنید.
عدس رو با برنج مخلوط کنید و آبکش کنید.
کف قابلمه رو چرب کنید و عدس پلو رو توش بریزید.
گوشت قلقلی ها رو روی عدس پلو بچینید.
با کشمش و خرما تزیین کنید.
من یه کم زیره هم به عدس پلو اضافه کردم.
11. آش رشته نذری
نی نی سایت: “آش رشته نذری پختم، خیلی پر برکت بود. “
حبوبات رو از شب قبل خیس کنید.
حبوبات رو بپزید.
سبزی آش رو ریز خرد کنید.
آب حبوبات رو به سبزی اضافه کنید و بذارید بپزه.
رشته آش رو اضافه کنید.
با پیاز داغ، نعنا داغ و کشک تزیین کنید.
من یه کم گوشت چرخ کرده هم به آش اضافه کردم.
12. فلافل خونگی با سس مخصوص
نی نی سایت: “فلافل خونگی درست کردم، خیلی ترد و خوشمزه شد. “
نخود رو از شب قبل خیس کنید.
نخود رو چرخ کنید.
بهش ادویه فلافل اضافه کنید.
فلافل ها رو قالب بزنید و سرخ کنید.
با سس مخصوص و ترشی سرو کنید.
من یه کم جعفری خرد شده هم به فلافل اضافه کردم.
برای سس مخصوص از ارده، آبلیمو و سیر استفاده کنید.
13. جوجه کباب زعفرانی
نی نی سایت: “جوجه کباب زعفرانی درست کردم، خیلی نرم و آبدار شد. “
مرغ رو تکه تکه کنید.
مرغ رو با پیاز، زعفران، آبلیمو و روغن زیتون مزه دار کنید.
بذارید چند ساعت تو یخچال بمونه.
مرغ رو به سیخ بکشید.
روی منقل یا تو فر کباب کنید.
با نون و برنج سرو کنید.
من یه کم فلفل دلمه ای هم به سیخ جوجه کباب اضافه کردم.
14. زرشک پلو با مرغ مجلسی
نی نی سایت: “زرشک پلو با مرغ مجلسی درست کردم، خیلی خوش رنگ و لعاب شد. “
مرغ رو با پیاز و ادویه بپزید.
زرشک رو با شکر و کره تفت بدید.
پلو رو آبکش کنید.
زرشک رو روی پلو بریزید.
مرغ رو با سس گوجه فرنگی سرو کنید.
من یه کم خلال پسته و بادام هم به زرشک پلو اضافه کردم.
برای خوشرنگ شدن مرغ از زعفران استفاده کنید.
15. خورشت قیمه نذری
نی نی سایت: “خورشت قیمه نذری پختم، خیلی خوش عطر و طعم بود. “
گوشت قیمه رو با پیاز تفت بدید.
لپه رو از قبل خیس کنید.
لپه رو به گوشت اضافه کنید.
رب گوجه فرنگی رو تفت بدید و به گوشت و لپه اضافه کنید.
ادویه قیمه رو اضافه کنید.
آب بریزید و بذارید خورشت بپزه.
در آخر سیب زمینی سرخ کرده رو اضافه کنید.
16. کوکو سبزی خوشمزه و پفکی
نی نی سایت: “کوکو سبزی درست کردم، خیلی پفکی و خوشمزه شد. “
سبزی کوکو رو ریز خرد کنید.
تخم مرغ ها رو با ادویه ها بزنید.
سبزی رو به تخم مرغ ها اضافه کنید.
کوکو رو توی روغن داغ سرخ کنید.
من یه کم آرد هم به مواد کوکو اضافه کردم.
برای پفکی شدن کوکو از بکینگ پودر استفاده کنید.
با ماست و خیار سرو کنید.
17. ساندویچ مرغ ریش ریش با سس مایونز
نی نی سایت: “ساندویچ مرغ ریش ریش درست کردم، خیلی سریع و خوشمزه بود. “
مرغ رو بپزید و ریش ریش کنید.
مرغ رو با سس مایونز، خیارشور و ذرت مخلوط کنید.
مواد رو داخل نون ساندویچی بریزید.
با چیپس و سس سرو کنید.
میتونید از نون باگت هم استفاده کنید.
من یه کم پیازچه خرد شده هم به مواد ساندویچ اضافه کردم.
برای طعم بهتر ساندویچ میتونید از آبلیمو هم استفاده کنید.
18. سالاد الویه مجلسی
نی نی سایت: “سالاد الویه مجلسی درست کردم، خیلی خوشگل و خوشمزه شد. “
سیب زمینی، تخم مرغ و مرغ رو بپزید.
همه مواد رو نگینی خرد کنید.
خیارشور رو ریز خرد کنید.
همه مواد رو با سس مایونز مخلوط کنید.
سالاد رو با خیارشور، هویج و نخود فرنگی تزیین کنید.
من یه کم آبلیمو هم به سالاد الویه اضافه کردم.
سالاد رو چند ساعت قبل از سرو درست کنید تا طعمش بهتر بشه.
19. شیر برنج خوشمزه با گلاب و دارچین
نی نی سایت: “شیر برنج درست کردم، خیلی خوش عطر و طعم بود. “
برنج رو از قبل خیس کنید.
برنج رو با شیر بپزید.
وقتی برنج نرم شد شکر و گلاب رو اضافه کنید.
شیر برنج رو توی ظرف بریزید و با دارچین تزیین کنید.
میتونید از خامه هم برای خوشمزه تر شدن شیر برنج استفاده کنید.
من یه کم هل هم به شیر برنج اضافه کردم.
شیر برنج رو سرد سرو کنید.
20. فرنی با نشاسته ذرت
نی نی سایت: “فرنی درست کردم، خیلی لطیف و خوشمزه شد. “
نشاسته ذرت رو با شیر سرد مخلوط کنید.
شکر و گلاب رو اضافه کنید.
روی حرارت ملایم بذارید تا غلیظ بشه.
فرنی رو توی ظرف بریزید و با دارچین و پودر پسته تزیین کنید.
میتونید از شیره انگور هم برای شیرین کردن فرنی استفاده کنید.
من یه کم وانیل هم به فرنی اضافه کردم.
فرنی رو گرم سرو کنید.
21. مسقطی لاری زعفرانی
نی نی سایت: “مسقطی لاری درست کردم، خیلی خوش عطر و طعم بود. “
نشاسته رو با آب سرد مخلوط کنید.
شکر، گلاب و زعفران رو اضافه کنید.
روی حرارت ملایم بذارید تا غلیظ بشه.
مسقطی رو توی ظرف بریزید و با خلال پسته و بادام تزیین کنید.
میتونید از کره هم برای براق شدن مسقطی استفاده کنید.
من یه کم هل هم به مسقطی اضافه کردم.
مسقطی رو سرد سرو کنید.
22. حلوا زعفرانی مجلسی
نی نی سایت: “حلوا زعفرانی درست کردم، خیلی خوشرنگ و خوش عطر بود. “
آرد رو تفت بدید تا رنگش طلایی بشه.
روغن و کره رو اضافه کنید.
شربت حلوا رو اضافه کنید.
حلوا رو هم بزنید تا یکدست بشه.
حلوا رو توی ظرف بریزید و با پودر پسته و بادام تزیین کنید.
برای شربت حلوا از آب، شکر، گلاب و زعفران استفاده کنید.
من یه کم هل هم به حلوا اضافه کردم.
23. شله زرد نذری
نی نی سایت: “شله زرد نذری پختم، خیلی خوشمزه و معنوی بود. “
برنج رو از شب قبل خیس کنید.
برنج رو با آب بپزید.
شکر، گلاب و زعفران رو اضافه کنید.
شله زرد رو هم بزنید تا غلیظ بشه.
شله زرد رو توی ظرف بریزید و با دارچین و خلال بادام تزیین کنید.
میتونید از کره هم برای خوشمزه تر شدن شله زرد استفاده کنید.
من یه کم هل هم به شله زرد اضافه کردم.
24. باقلا پلو با ماهیچه
نی نی سایت: “باقلا پلو با ماهیچه درست کردم، خیلی لذیذ و خوشمزه بود. “
ماهیچه رو با پیاز و ادویه بپزید.
باقلا رو از قبل خیس کنید.
باقلا رو با برنج مخلوط کنید و آبکش کنید.
کف قابلمه رو چرب کنید و باقلا پلو رو توش بریزید.
ماهیچه رو روی باقلا پلو بذارید.
با شوید و کره سرو کنید.
من یه کم زعفران هم به باقلا پلو اضافه کردم.
25. کدو پلو شیرازی
نی نی سایت: “کدو پلو شیرازی درست کردم، طعمش خیلی متفاوت و خوشمزه بود. “
کدو حلوایی رو نگینی خرد کنید و تفت بدید.
پیاز داغ درست کنید.
برنج رو آبکش کنید.
کدو، پیاز داغ، گوشت چرخ کرده و ادویه ها رو لابه لای برنج بریزید.
کدو پلو رو دم بذارید.
با خرما و کشمش سرو کنید.
من یه کم زیره هم به کدو پلو اضافه کردم.
26. آش جو با کشک
نی نی سایت: “آش جو با کشک پختم، خیلی مقوی و خوشمزه بود. “
جو پرک رو از قبل خیس کنید.
جو رو با آب و سبزی آش بپزید.
وقتی آش جا افتاد کشک رو اضافه کنید.
آش جو رو با پیاز داغ و نعنا داغ تزیین کنید.
میتونید از گوشت چرخ کرده هم در آش جو استفاده کنید.
من یه کم سیر داغ هم به آش جو اضافه کردم.
آش جو رو با نون سرو کنید.
27. حلوا ارده
نی نی سایت: “حلوا ارده درست کردم، خیلی ساده و خوشمزه بود. “
آرد را تفت دهید تا رنگش تغییر کند.
روغن را اضافه کرده و تفت دهید.
شیره انگور و ارده را اضافه کرده و مخلوط کنید.
حلوا را در ظرف ریخته و تزیین کنید.
میتوانید از مغزهای مختلف نیز استفاده کنید.
من مقداری پودر هل هم به این حلوا اضافه کردم.
نوش جان.






